Search found 4 matches

by nine
Tue Feb 19, 2019 10:52 am
Forum: iSCSI initiator X
Topic: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00
Replies: 8
Views: 6138

Re: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00

That makes sense. I believe the file format is causing the write issue. Thanks for your assistance!
by nine
Mon Feb 18, 2019 10:41 am
Forum: iSCSI initiator X
Topic: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00
Replies: 8
Views: 6138

Re: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00

I got the same result. I did some further digging and after going into system preferences it looks like the OS was blocking some part of the app from running in the security tab. Not sure why the OS didn't notify me, but after I allowed it in the security tab everything started working. I'm able to ...
by nine
Sun Feb 17, 2019 2:28 pm
Forum: iSCSI initiator X
Topic: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00
Replies: 8
Views: 6138

Re: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00

Here is the output: iPrt.kext Kext user-space log filter changed from 0xff2 to 0xfff. Kext kernel-space log filter changed from 0xff2 to 0xfff. Kext library architecture set to x86_64. Can't stat /AppleInternal - No such file or directory. Defaulting to kernel file '/System/Library/Kernels/kernel' K...
by nine
Fri Feb 15, 2019 12:04 pm
Forum: iSCSI initiator X
Topic: Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00
Replies: 8
Views: 6138

Add button not working OSX 10.14.3 iSCSI initiator X version 3.00

Hello, I am not able to add any IP addresses in the discovery tab. Is this a compatibility issue or am I missing a setting?